Skip to content

Je Eigen Project?

Ja, precies, je eigen project! Er is hier in Oeganda zo enorm veel te doen, zo veel doelgroepen die je kunt helpen. Denk eens aan alleenstaande moeders, straatjongeren, gehandicapten of jonge schoolverlaters; allemaal bovengemiddeld vertegenwoordigt in Oeganda. Kom voor drie weken, drie jaar en alles er tussen in!

Samen met jou en de lokale bevolking inventariseren we wat voor een project een goed idee is en vervolgens starten we dit project in een lokaal non-profit samenwerkingsverband.

 

Wij Zijn Joeboentoe

Al sinds 2016 als non-profit ANBI stichting druk met sociale projecten en vrijwilligers en nu voor 2023 een nieuw concept:

Projecten van drie weken tot drie jaar met ownership bij de vrijwilliger en de lokale bevolking. 

Wij helpen je bij het opzetten en de begeleiding van het project, het aanvragen van je werkvergunning of touristenvisa, vervoer van en naar je project en zo voort!

Er zijn veel redenen waarom Oeganda een van de beste landen is om te komen helpen. 

Er is duidelijk veel armoede in het land en zoals in veel ontwikkelingslanden werken de meeste mensen hard, maar missen ze net dat duwtje in de rug, een beetje hulp om hun leven beter te maken.

Onze oprichter woont sinds 2014 in Oeganda om sociale projecten op te zetten en vrijwilligers te ontvangen en begeleiden.

Ons grootste succes is een plastic recyclingproject dat is getransformeerd in een plastic upcyclingproject; het maakt nu plastic palen en nog veel meer van afgedankte plastic zakken en flessen.

Laten We Bellen/Mailen/Chatten

Je hebt vast veel vragen en dat moet ook; er komt nogal wat kijken bij het runnen van een project. Maar we beginnen bij het begin;

vul je gegevens in en we plannen een (video)call in om elkaar beter te leren kennen. Denk in de tussentijd alvast na over de vraag wat jij kunt bijdragen aan het leven in Oeganda. 

Oh, je kunt ook via WhatsApp met ons in contact komen.

\Mailen\

oeGANDA.

Play Video

Add Impact to Your Inbox

Sing up for our emails and get inspiring stories about rebuild world delivered straight to your inbox.