Skip to content

Help mee

in oeganda

Hoe Kun JIJ Helpen?

Er zijn meerdere manieren waarop je met Joeboentoe kunt helpen. Zo kun je met ons vrijwilligerswerk doen waarbij je al voor € 190,- per week (accommodatie gastgezin/project, ontbijt, diner en plaatsing bij project of school) kunt komen helpen. 

Ook kun je een eigen project starten, denk bijvoorbeeld aan het starten van een sportclub voor weeskinderen, een agrarisch project of iets heel anders! Als je een goed idee hebt, deel het met ons en samen gaan we kijken hoe we het vorm kunnen geven. 

Er is een Nederlandse begeleider die in Oeganda woont die alles weet over het land, de lokale gebruiken en hoe jij het meeste uit je tijd in Oeganda kunt halen.

Vrijwilliger bij een
weeshuis of een school

In samenwerking met de Katholieke Kerk helpen wij bij een aantal projecten voor straat- en weeskinderen in Oeganda. Ook kun je komen helpen bij een aantal verschillende kleuter- basis- of middelbare scholen.

Joeboentoe Projecten

Schoon Drinkwater Project 2024

Web Development Project 2024

Rakai Women Project

Plastic Recycling Project Masaka

Wij starten in 2024 met twee projecten waarbij we je hulp zeker kunnen gebruiken en daarnaast zijn er twee projecten die al een aantal jaren draaien en ook hier ben je van harte welkom!

Sabbatical

Waarom neem je niet even een break? Even een paar maanden of langer iets totaals anders? Met Joeboentoe kun je zelf beslissen hoe hands-on je bij het sociale project betrokken bent; alleen al je aanwezigheid steunt de lokale mensen en het project.

Play Video

Add Impact to Your Inbox

Sing up for our emails and get inspiring stories about rebuild world delivered straight to your inbox.