Nieuws

Kosten voor vrijwilligers verlaagd!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: dankzij een zeer vriendelijke donateur hebben wij de prijzen voor vrijwilligers nog verder kunnen verlagen! Je kunt nu al een maand komen helpen voor 499 euro! 

Kan het nog goedkoper?

Ja, het is onze bedoeling om het voor vrijwilligers nog goedkoper te maken, het liefst zelfs gratis. Dat is namelijk de manier waarop het zou moeten werken: jij als vrijwilliger komt in een ontwikkelingsland helpen om het leven van mensen die het moeilijk hebben mooier te maken. Het minste dat wij als stichting kunnen doen is er voor zorgen dat er een schoon bed voor je is en er voor je gekookt wordt. 

Nu hebben wij als stichting natuurlijk ook kosten maar omdat wij anders werken dan onze collega's zijn deze veel lager. Zo werken wij alleen met lokale medewerkers die een fractie verdienen van een Nederlands loon. Daarnaast werken wij met vrijwilligers zoals onze secretaris Esther en onze penningmeester Merijn.

Wil je helpen om de kosten voor vrijwilligers nog lager te maken?

Help ons dan met donatie! Omdat wij een ANBI stichting zijn kan deze schenking van de belasting afgetrokken worden. Het meest voordeligst is het om een jaarlijkse donatie te doen die vastgelegd wordt voor vijf jaar. En omdat de regels zijn versoepeld hoeft hier geen notaris aan te pas te komen: het kan gewoon met het document dat hier op onze website te downloaden is! En er is geen drempel; je kunt ons al helpen met een donatie van 5 euro per jaar!

Doe je vrijwilligerswerk bij ons of wil je dat graag doen? 

Deel dan onze website op Facebook of praat er over met je vrienden. Like onze pagina, laat een positieve Google review achter, volg ons op Instagram en zorg ervoor dat wij meer onder de aandacht komen. Omdat onze collega's al jaren vrijwilligerswerk aanbieden is het moeilijk om op de eerste pagina van Google te komen maar met jullie hulp moet het lukken! Samen kunnen we er voor zorgen dat vrijwilligerswerk wordt wat het in eerste instantie al zou moeten zijn.

Klik hier voor een eenmalige donatie