Ons Team

Joeboentoe | Het Bestuur

Esther Cup

Graag stel ik me aan u voor! Mijn naam is Esther Cup, 30 jaar oud en woonachtig in Deventer samen met man en twee katten. In de drukte van ons luxe westerse leven is het zo makkelijk om te vergeten hoe bevoorrecht we zijn en te vergeten om te kijken naar de mensen die onze hulp hard nodig hebben.

Met mijn functie als secretaris bij de stichting Joeboentoe hoop ik een steentje bij te dragen aan betere leefomstandigheden voor mensen in ontwikkelingslanden.

Merijn Rutgers

Het hele concept non-profit is voor mij van belang bij vrijwilligerswerk. Waarom zou je een paar duizend euro betalen om mensen te kunnen helpen die je hulp nodig hebben? In het verleden wilde ik helpen in Nepal maar ik kon het gewoonweg niet betalen! Dit zou nooit een reden mogen zijn om niet te kunnen helpen.

Joeboentoe geeft mensen de kans om te helpen zonder hier enorme kosten voor te rekenen. Op die wijze kan iedereen zijn kennis of vaardigheden gebruiken om de wereld een beetje mooier te maken. Om die reden stel ik mijn tijd gratis beschikbaar!

Thijs Brehmer

In plaats van te dromen en na te denken over betere manieren om te leven, waarom het niet gewoon doen?

Joeboentoe is ontstaan uit de gedachte dat we alles kunnen doen als we maar samenwerken. Daarnaast vinden we dat 'winst maken' en 'vrijwilligerswerk' twee woorden zijn die niet samen gaan. Hetzelfde geldt voor ontwikkelingswerk: het geld moet gaan naar de mensen die het echt nodig hebben. Als je er ook zo over denkt, kom en help ons in Oeganda of doneer een klein bedrag zodat we onze dromen waar kunnen maken!

Ontmoet ons lokale team

Wie zijn je contactpersonen in Oeganda?

Word een donateur en help Joeboentoe te helpen..

Hoe kun jij helpen?